Maak kennis met... Susan Ruiter

Susan Ruiter is al ruim 20 jaar dagelijks te vinden in haar ruime atelier, waar zij met veel passie werkt aan haar schilderijen. Susan Ruiter is een gevestigde naam binnen de beeldende kunst. Haar werk geeft een ziel aan een ruimte, inspireert, motiveert en creëert een prettige omgeving. Haar schilderijen zijn verkrijgbaar bij verschillende galerieën in binnen- en buitenland. Haar werk maakt uw werk- of woonruimte compleet. Originele kunst is onmisbaar in een interieus, het maakt uw (woon)ruimte compleet en zorgt voor een persoonlijke sfeer. Zo kan een wachtkamer een stuk aangenamer worden met een vrolijk schilderij of stelt een ingetogen werk in de vergaderruimte mensen op hun gemak. 

De website van Susan Ruiter is het uithangbord voor de veelzijdigheid van haar kunnen.

Wat is er te beleven?

U kent vast haar kenmerkende beelden van ronde vrouwen. Ook haar abstracte werken met prachtige felle en heldere kleuren zijn uw bezoek waard. Susan Ruiter is zelf aanwezig om u een rondleiding te geven door de galerie en het atelier om uitleg te geven over de gebruikte technieken. Zij kan ook uw vragen beantwoorden. Bij Susan Ruiter tref je alleen echt en kwalitatief goed werk aan. Het zijn uitsluitend originele schilderijen, opgebouwd met de beste materialen, zoals aluminiumframes, zwaar linnen en de duurste verf.

 

Openingstijden
10.00 - 17.00 uur

Galerie - Atelier Susan Ruiter
Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Telefoon 06-13174733

www.susanruiter.nl

Adresgegevens

Susan Ruiter
Hoogstraat 125, Vlaardingen

06-13174733

Bedrijven in de buurt


Vlaardingen
De Oesterparel
Vlaardingen
Stadsgehoorzaal
Vlaardingen
AdmiPunt
Vlaardingen
Fotostudio Arend van der Salm

REGIONALE OPENBEDRIJVENDAG WATERWEG WERKT! 2016Op zaterdag 28 mei 2016 openen 40 bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Waterweg kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent.

Zet dus in je agenda:
zaterdag 28 mei 2016 - open bedrijvendag Waterweg Werkt!TWITTER

Partners